مجله اینترنتی فانیس
  • صفحه نخست
  • تصاویر خنده دار
  • عکس های دیدنی
  • عکس های عاشقانه
  • عکس بازیگران
  • نقاشی و کاریکاتور
  • مطالب جالب و خواندنی
  • ادبیات ، داستان و شعر
  • مطالب خنده دار و طنز
  • مطالب عاشقانه
  • انواع فال گوناگون
  • انواع طالع بینی
  • فال روز
  • پیامک تبریک
  • پیامک خنده دار
  • پیامک عاشقانه
  • پیامک سرکاری
  • اخبار سینما و هنری
  • بیوگرافی بازیگران خارجی
  • بیوگرافی بازیگران ایرانی
  • مصاحبه و گفتگو
  • رژیم غذایی و لاغری
  • بهداشت ، زیبایی و فشن
  • مدل لباس و مانتو جدید
  • پزشکی و سلامتی
  • خواص خوراکی ها
  • روانشناسی و خانواده
  • زنان و مردان ایرانی
  • سبک زندگی
  • دانش و فناوری روز
  • آموزش و ترفند موبایل
  • آموزش و ترفند کامپیوتر
  • آموزش شیرینی پزی
  • آموزش آشپزی
  • تاریخ و آثار باستانی
  • اعتیاد و مواد مخدر
  • مجله خبری روز
  • دینی و مذهبی
  • دنیای اتومبیل
  • ایرانگردی و جهانگردی
  • دانستنی ها
  • گوناگون
  • اخبار
  • تصاویر بازیگران
  • علم و فناوری
  • سبک زندگی
  • پزشکی و سلامت
  • آموزش آشپزی
  • طرز سالاد گوجه گیلاسی و نعنا

    مجموعه : آموزش آشپزی

    [ad_1]

    وب‌سایت هفت گنج: اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.

    همچنین بخوانید:  خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه‌ترین غذای سنتی ایرانی

    مواد لازم:

    • گوجه گیلاسی درشت ۴۰۰ گرم
    • پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
    •  نعنای تازه ۲۸ گرم
    • روغن زیتون بکر ۱ قاشق غذا خوری
    • پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چای خوری

    طرز سالاد گوجه گیلاسی و نعنا

    طرز تهیه:

    ۱٫گوجه ها را خوب بشویید و آن ها را به دو نیم تقسیم کنید.

    ۲٫گوجه ها را روی یک سینی بزرگ بچینید به طوری که روی هم قرار نگیرند. سپس پیازهای خرد شده را روی گوجه ها بریزید و بعد برگ های تازه نعنا را روی مواد پخش کنید.

    ۳٫درست پیش از سرو کردن، روغن زیتون بکر و پوست لیمو را به مواد اضافه کنید و نوش جان بفرمایید.

    [ad_2]

    Source link

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه