مجله اینترنتی فانیس
  • صفحه نخست
  • تصاویر خنده دار
  • عکس های دیدنی
  • عکس های عاشقانه
  • عکس بازیگران
  • نقاشی و کاریکاتور
  • مطالب جالب و خواندنی
  • ادبیات ، داستان و شعر
  • مطالب خنده دار و طنز
  • مطالب عاشقانه
  • انواع فال گوناگون
  • انواع طالع بینی
  • فال روز
  • پیامک تبریک
  • پیامک خنده دار
  • پیامک عاشقانه
  • پیامک سرکاری
  • اخبار سینما و هنری
  • بیوگرافی بازیگران خارجی
  • بیوگرافی بازیگران ایرانی
  • مصاحبه و گفتگو
  • رژیم غذایی و لاغری
  • بهداشت ، زیبایی و فشن
  • مدل لباس و مانتو جدید
  • پزشکی و سلامتی
  • خواص خوراکی ها
  • روانشناسی و خانواده
  • زنان و مردان ایرانی
  • سبک زندگی
  • دانش و فناوری روز
  • آموزش و ترفند موبایل
  • آموزش و ترفند کامپیوتر
  • آموزش شیرینی پزی
  • آموزش آشپزی
  • تاریخ و آثار باستانی
  • اعتیاد و مواد مخدر
  • مجله خبری روز
  • دینی و مذهبی
  • دنیای اتومبیل
  • ایرانگردی و جهانگردی
  • دانستنی ها
  • گوناگون
  • اخبار
  • تصاویر بازیگران
  • علم و فناوری
  • سبک زندگی
  • پزشکی و سلامت
  • آموزش آشپزی
  • طرز تهیه سوپ لبوی خوشمزه و خوشرنگ (سوپ چغندر)

    مجموعه : آموزش آشپزی

    [ad_1]

    وب‌سایت ستاره: با نزدیک شدن به فصل سرما، بازار پخت انواع آش و سوپ حسابی داغ می‌شود و این پیش‌غذاها یا غذاهای خوشمزه در منازل یا رستوران‌ها با دستورهای متفاوت و مواد اولیه متنوع تهیه می‌شوند. یکی از سبزیجات ویژه این فصل چغندر یا لبو است که اکثر ما آن را به صورت آب‌پز و داغ در پاییز و زمستان میل کرده‌ایم. اما با استفاده از این سبزی، انواع آش چغندر یا لبو و همچنین سوپ لبو خوشمزه‌ای تهیه می‌شود که رنگ بسیار زیبا و چشم‌نوازی دارد.

    در ادامه قصد داریم طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و خوش رنگی را آموزش دهیم که با کمترین مواداولیه و در کمترین زمان ممکن تهیه می‌شود و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای سالم، خوشمزه و اشتها آور در مهمانی‌ها نیز استفاده نمود.

    مواد لازم برای تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)

    • چغندر (لبو) ۲-۳ عدد
    • سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
    • ساقه کرفس ۱ عدد
    • هویج بزرگ ۱ عدد
    • برگ بو ۱ عدد
    • رزماری ۱ شاخه کوچک
    • فلفل چیلی و نمک به میزان لازم
    • آب مرغ به میزان لازم

    طرز تهیه سوپ لبوی خوشمزه و خوشرنگ (سوپ چغندر)

    طرز تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)

    ۱٫ برای تهیه سوپ لبو ابتدا باید لبو‌ها را شسته و پوست بگیرید و داخل قابلمه قرار دهید.

    ۲٫ سیب زمینی و هویج را نیز پوست بگیرید و به لبوی داخل قابلمه اضافه کنید.

    ۳٫ حالا ساقه کرفس را خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.

    ۴٫ برگ بو و شاخه کوچک رزماری را نیز به همراه نمک و مقداری پوردر چیلی نساییده به مواد قبلی اضافه کنید.

    ۵٫ آب مرغ را روی مواد ریخته و شعله را روشن کنید.

    ۶٫ صبر کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند.

    ۷٫ حالا برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و همه مواد را داخل مخلوط کن‌بریزید و خوب میکس کنید. البته از گوشت‌کوب برقی نیز می توانید استفاده کنید.

    ۸٫ سوپ لبوی شما آماده است. می‌توانید روی آن را با مقداری خامه غلیظ و ساقه پیازچه خرد شده یا شوید خرد شده تریین نمایید و با آبلیمو ترش میل نمایید.

    نکته:

    • در مواد اولیه سوپ لبو یا سوپ چغندر از پیاز و یا پیازچه نیز می‌توانید استفاده کنید و این مورد به ذایقه شما بستگی دارد.
    • سوپ لبو را می‌توان به عنوان یک سوپ سرد نیز سرو نمود.
    • اکثر سوپ‌ها مانند سالادها دستورالعمل خاصی ندارند و شما می‌‌توانید با توجه به سلیقه و ذایقه خود، مواد اولیه آن‌ها را تغییر دهید. امیدواریم این سوپ لبوی خوشمزه و آسان را تهیه کرده و از خودن آن لذت ببرید.

    [ad_2]

    Source link

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه