مجله اینترنتی فانیس
  • صفحه نخست
  • تصاویر خنده دار
  • عکس های دیدنی
  • عکس های عاشقانه
  • عکس بازیگران
  • نقاشی و کاریکاتور
  • مطالب جالب و خواندنی
  • ادبیات ، داستان و شعر
  • مطالب خنده دار و طنز
  • مطالب عاشقانه
  • انواع فال گوناگون
  • انواع طالع بینی
  • فال روز
  • پیامک تبریک
  • پیامک خنده دار
  • پیامک عاشقانه
  • پیامک سرکاری
  • اخبار سینما و هنری
  • بیوگرافی بازیگران خارجی
  • بیوگرافی بازیگران ایرانی
  • مصاحبه و گفتگو
  • رژیم غذایی و لاغری
  • بهداشت ، زیبایی و فشن
  • مدل لباس و مانتو جدید
  • پزشکی و سلامتی
  • خواص خوراکی ها
  • روانشناسی و خانواده
  • زنان و مردان ایرانی
  • سبک زندگی
  • دانش و فناوری روز
  • آموزش و ترفند موبایل
  • آموزش و ترفند کامپیوتر
  • آموزش شیرینی پزی
  • آموزش آشپزی
  • تاریخ و آثار باستانی
  • اعتیاد و مواد مخدر
  • مجله خبری روز
  • دینی و مذهبی
  • دنیای اتومبیل
  • ایرانگردی و جهانگردی
  • دانستنی ها
  • گوناگون
  • اخبار
  • تصاویر بازیگران
  • علم و فناوری
  • سبک زندگی
  • پزشکی و سلامت
  • آموزش آشپزی
  • طرز تهیه سالاد مالزیایی

    مجموعه : آموزش آشپزی

    [ad_1]

    وب‌سایت هفت گنج: اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.

    همچنین بخوانید:  با «مربای بالنگ» غذایتان را هضم کنید

    مواد لازم:

    • کره بادام زمینی کم چرب ۲ قاشق غذا خوری
    • سرکه ۱ قاشق غذا خوری
    • سویا سس ۱ قاشق غذا خوری
    • لیمو  ۲ عد (یکی آب گرفته شود و پوست آن رنده شود. دومی به چهار قسمت تقسیم شود.)
    • فلفل قرمز چیلی خرد شده ۱ عدد
    • روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری
    • چند برگ کلم قرمز برش داده شده
    • نودل آماده ۶۰۰ گرم
    • برگ اسفناج ۲۰۰ گرم
    • هویج  ۱ عدد به شکل ورقه ای برش داده شده
    • فیله مرغ پوست کنده شده و پخته شده ۴۸۰ گرم

    طرز تهیه سالاد مالزیایی

    طرز تهیه:

    ۱٫در یک کاسه کوچک، کره بادام زمینی، سرکه، سویا سس، آبلیمو و چیلی خرد شده را ترکیب کنید و کنار بگذارید.

    ۲٫روغن کنجد را در ماهیتابه بریزید، کلم را اضافه کنید و کمی بعد نودل را به مواد بفزایید.

    ۳٫مواد را از ماهیتابه خارج کنید و اسفناج و هویج را به آن اضافه نمایید.

    ۴٫مواد را در چهار بشقاب بریزید. تکه های مرغ را روی آن بچینید. لیموهای تکه شده و پوست لیمو را به بشقاب ها اضافه کنید. در آخر با سس بادام زمینی سرو نمایید.

    [ad_2]

    Source link

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه