مجله اینترنتی فانیس
  • صفحه نخست
  • تصاویر خنده دار
  • عکس های دیدنی
  • عکس های عاشقانه
  • عکس بازیگران
  • نقاشی و کاریکاتور
  • مطالب جالب و خواندنی
  • ادبیات ، داستان و شعر
  • مطالب خنده دار و طنز
  • مطالب عاشقانه
  • انواع فال گوناگون
  • انواع طالع بینی
  • فال روز
  • پیامک تبریک
  • پیامک خنده دار
  • پیامک عاشقانه
  • پیامک سرکاری
  • اخبار سینما و هنری
  • بیوگرافی بازیگران خارجی
  • بیوگرافی بازیگران ایرانی
  • مصاحبه و گفتگو
  • رژیم غذایی و لاغری
  • بهداشت ، زیبایی و فشن
  • مدل لباس و مانتو جدید
  • پزشکی و سلامتی
  • خواص خوراکی ها
  • روانشناسی و خانواده
  • زنان و مردان ایرانی
  • سبک زندگی
  • دانش و فناوری روز
  • آموزش و ترفند موبایل
  • آموزش و ترفند کامپیوتر
  • آموزش شیرینی پزی
  • آموزش آشپزی
  • تاریخ و آثار باستانی
  • اعتیاد و مواد مخدر
  • مجله خبری روز
  • دینی و مذهبی
  • دنیای اتومبیل
  • ایرانگردی و جهانگردی
  • دانستنی ها
  • گوناگون
  • اخبار
  • تصاویر بازیگران
  • علم و فناوری
  • سبک زندگی
  • پزشکی و سلامت
  • آموزش آشپزی
  • طرز تهیه سالاد خیار ایرانی با عدس و جوانه

    مجموعه : آموزش آشپزی

    [ad_1]

    وب‌سایت راستینه: ترشی انداختن سریع، طعم فوق‌العاده‌ای به این دستور سالاد خیار و عدس اضافه می‌کند. این سالاد برای یک ناهار ساده یا به عنوان بخشی از یک وعده‌ غذایی بزرگتر ایده‌آل است. ما عدس‌های سبز را برای این ناهار ترجیح می دهیم، چون شکلشان را حتی پس از پختن نیز حفظ می‌کنند. می‌توانید آنها را در اکثر سوپرمارکت‌ها و خوابارفروشی‌ها پیدا کنید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    • سرکه‌ برنج: نصف فنجان
    • آب: یک‌ چهارم فنجان
    • چیلی تند: ۱ عدد
    • شکر: ۱ قاشق چایخوری
    • نمک: سه چهارم قاشق چایخوری
    • دانه شوید: نصف قاشق چایخوری
    • خیار: ۲ فنجان
    • کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
    • شوید: چند شاخه
    • ماست یونانی: یک‌چهارم فنجان
    • روغن زیتون: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
    • فلفل: برای عطر و طعم
    • عدس: ۱ فنجان
    • پنیر فتا: یک‌سوم فنجان
    • تربچه: ‌۴ عدد
    • پیازچه: ۲ عدد
    • گیاهان تازه: ‌۳  قاشق غذاخوری
    • جوانه‌های مخلوط: نصف فنجان

    طرز تهیه سالاد خیار ایرانی با عدس و جوانه

    مراحل پخت

    ۱٫ سرکه، آب، چیلی، شکر، نصف قاشق چایخوری نمک و دانه‌ شوید را در یک قابلمه‌ کوچک باهم مخلوط کنید. بگذارید به جوش بیاید و سپس ۲ دقیقه آرام بجوشانید. بگذارید کمی خنک شود.

    ۲٫ خیار و کشمش را به همراه شاخه‌های شوید در یک کاسه‌ کم‌عمق یا ظرف شیشه‌ای بریزید. مایع داغ را به آرامی روی آن بریزید. ۲ دقیقه در یخچال قرار دهید و در این مدت یک یا دوبار بهم بزنید. آن را صاف کنید (مایع را نگه دارید) و چیلی و شاخه‌های شوید را دور بیندازید. ۲ قاشق غذاخوری از مایع را در یک کاسه‌ بزرگ بریزید (در صورت تمایل، مایع ترشی باقی‌مانده را برای ترشی انداختن سبزیجات دیگر یا برای استفاده در سس سالاد نگه دارید).

    ۳٫ دو قاشق غذاخوری مایع ترشی را با ماست، روغن، فلفل و یک چهارم قاشق چایخوری نمک باقی مانده مخلوط کنید. مخلوط خیار، عدس، فتا، تربچه، پیارچه و گیاهان را اضافه کنید. به آرامی بهم بزنید تا مخلوط شوند. این سالاد را با میکروگرین یا جوانه تزئین کنید.

    [ad_2]

    Source link

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه