مجله اینترنتی فانیس
  • صفحه نخست
  • تصاویر خنده دار
  • عکس های دیدنی
  • عکس های عاشقانه
  • عکس بازیگران
  • نقاشی و کاریکاتور
  • مطالب جالب و خواندنی
  • ادبیات ، داستان و شعر
  • مطالب خنده دار و طنز
  • مطالب عاشقانه
  • انواع فال گوناگون
  • انواع طالع بینی
  • فال روز
  • پیامک تبریک
  • پیامک خنده دار
  • پیامک عاشقانه
  • پیامک سرکاری
  • اخبار سینما و هنری
  • بیوگرافی بازیگران خارجی
  • بیوگرافی بازیگران ایرانی
  • مصاحبه و گفتگو
  • رژیم غذایی و لاغری
  • بهداشت ، زیبایی و فشن
  • مدل لباس و مانتو جدید
  • پزشکی و سلامتی
  • خواص خوراکی ها
  • روانشناسی و خانواده
  • زنان و مردان ایرانی
  • سبک زندگی
  • دانش و فناوری روز
  • آموزش و ترفند موبایل
  • آموزش و ترفند کامپیوتر
  • آموزش شیرینی پزی
  • آموزش آشپزی
  • تاریخ و آثار باستانی
  • اعتیاد و مواد مخدر
  • مجله خبری روز
  • دینی و مذهبی
  • دنیای اتومبیل
  • ایرانگردی و جهانگردی
  • دانستنی ها
  • گوناگون
  • اخبار
  • تصاویر بازیگران
  • علم و فناوری
  • سبک زندگی
  • پزشکی و سلامت
  • آموزش آشپزی
  • ایده جدید برای شب یلدا: ژله انار و فالوده

    مجموعه : آموزش آشپزی

    [ad_1]

    وب سایت سیمرغ: ژله یکی از بهترین دسرها برای شب یلدا است که به راحتی می توانید آن را درست کنید. این بار با فالوده و انار یک ژله ویترینی زیبا و خوشمزه درست کنید.

    مواد لازم:

     

    • انار دانه شده : ۲ لیوان
    • فالوده شیرازی : ۲ لیاون
    • ژله آوورا : ۱ عدد
    • قالب ژله طرح دار

     

    ژله انار و فالوده 

    طرز تهیه :

     

    ۱-نکته مهم در تهیه این مدل ژله استفاده از قالب دالبردار چند خانه مانند تصویر بالا است.

     

    ۲-انار دان شده و فالوده را یک در میان در خانه های قالب ژله بریزید. ریختن این مواد را برای ۱ الی ۲ سانت انجام دهید.

     

    ۳-ژله آلوورا را به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط و بعد از خنک شدن روی انار و فالوده ریخته و مابقی آن را در هوای اتاق قرار دهید.

     

    ۴-قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله آلوورا کاملا بسته شود.

     

    ۵-بعد از چند ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و دقیقا برعکس مرحله قبل، در خانه ای که فالوده ریخته بودید، دانه های انار و در قالبی که انار ریخته بودید، فالوده بریزید.

     

    ۶-مابقی ژله آلوورا را روی انار و فالوده ها ریخته و مجدد درون یخچال قرار دهید تا کامل بسته شود.

     

    ۷-بعد از بسته شدن ژله را از قالب برگردانید.

    [ad_2]

    Source link

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه